Onze Fanclub

Bij onze theaterproducties zijn heel veel vrijwilligers betrokken. Niet alleen een artistiek team dat zorgt voor de teksten en de muziek of de acteurs die een voorstelling op het toneel vertolken, maar ook decorbouwers, kostuummakers, grimeurs, promotiemensen, fotografen, filmers, verzorgers van de wekelijkse videoblog, mensen die voor ons lekker eten kunnen koken op de uitvoeringen, mensen die meewerken naar het zoeken en vinden van sponsoren, toffe technici en nog veel veel veel meer…. theater maken doet niemand alleen!

Onze theaterproducties kosten echter ook heel veel geld. Denk aan de zaalhuur, huur van de repetitieruimte, materialen voor kostuums, materialen voor decor, materialen voor techniek, transportkosten, publiciteitsmaterialen, en nog veel veel veel meer. Je kunt ons helpen door jaarlijks een financieel steentje bij te dragen en lid te worden van onze Fanclub. Je kunt bij onze Fanclub al vanaf €10,- per jaar.

Als lid van de On Steetsj Fanclub krijg je:

  • een keer per seizoen een uitnodiging voor een speciale Fanclubdag. Hier kun je kennismaken met al onze medewerkers, mede-fans ontmoeten, geven we een voorproefje van onze aankomende producties en maken we bekend waar alle fan-bijdrages aan besteed zijn;
  • een exclusief lidmaatschap van onze besloten On Steetsj Fanclub Facebook Groep. Hierop vindt je sneak peaks van huidige en aankomende projecten, exclusieve aanbiedingen en kun je interactief met ons en mede-fans bijdragen;
  • (naar keuze) vermelden we je naam (eventueel met foto naar keuze) op onze On Steetsj Fangallerij op de website en in de theaterfoyer bij iedere uitvoering.

Wil jij ook lid worden van onze Fanclub? Dat kan heel simpel door onderstaand formulier in te vullen en naar ons te verzenden.